+45 96 67 09 00

Miniferie i sommerhus - ren afslapning

Miniferien giver jer den perfekte mulighed for at tage et pusterum i hverdagen, komme lidt væk hjemmefra og slappe af. I bor midt i naturen på Jyllands nordvestkyst og kan nyde roen og freden – hele året rundt. Miniferie i sommerhus er 2-5 dage, hvor I kan sove længe, spise en god frokost i den lokale ferieby og hygge jer i sommerhuset

Miniferie med fordybelse og ro

Sommerhus ved Blokhus

Nogle gange er det rart at komme lidt væk hjemmefra og holde en miniferie i sommerhus, hvor I koble helt fra og få ny energi. Her er ingen krav eller ting der, skal nås. I har tid til at læse en god bog, se en god film og komme ud i naturen, fx cykle en tur i skoven eller gå en tur langs Vesterhavet.

Har I børnene med på miniferie, kan I hygge jer sammen hele familien med at spille brætspil, sætte drage op på stranden eller tage på udflugt sammen. En miniferie er afstressende og giver jer tid til at være sammen som familie og par.

Om sommeren kan I nyde de lune sommeraftner på terrassen med et glas vin og om vinteren, kan I give jer tid til at lave god mad, mens ilden buldrer i brændeovnen. Miniferie i sommerhus er en dejlig pause, I kan holde sammen hele året rundt.

Budgetvenlig miniferie i sommerhus

En miniferie i sommerhus behøver ikke være nogen dyr fornøjelse. I kan vælge mellem mange typer af sommerhuse på nordvestkysten, og I har mulighed for at afkrydse forskellige ønsker til sommerhuset, så I får lige netop det sommerhus, I helst vil holde miniferie i. En miniferies længde kan variere fra to til fem dage, så I kan vælge det antal feriedage, der passer til jeres pengepung.

Miniferie med oplevelser og god mad

Når I holder miniferie på Nordjyllands vestkyst, er I tæt på Vesterhavet, naturen og små hyggelige feriebyer. Om sommeren summer Blokhus, Løkken og Lønstrup af liv, men også uden for højsæsonen har butikker og restauranter åbent. Afslut fx gåturen ved stranden med en frokost på et hyggeligt spisested eller spis aftensmaden på en lokal restaurant. I kan gå på opdagelse i de mange butikker, gallerier og arbejdende værksteder med kunsthåndværkere.

Vil I ud og opleve noget i miniferien, så er der masser af tilbud på nordvestkysten. I kan tilbringe en sjov dag i Fårup Sommerland med hele familien, give den gas i Løkken Action House eller blive klogere på livet i Nordsøen i Nordsøen Oceanarium, hvor I kommer helt tæt på fisk og havpattedyr.

Forkælelse og wellness i miniferien

I kan leje et luksussommerhus med spa, sauna eller pool i miniferien og forkæle jer selv med masser af lækker wellness. En miniferie bliver ekstra skøn og afslappende med lidt luksus i form af spaens lune bobler, svømmeture i poolen og den dejlige varme sauna.

Par i sauna

En miniferie med spa, sauna eller pool er ideelt for par, der ønsker at holde en lille romantisk ferie sammen. Tænd stearinlysene, hæld champagne i glassene og nyd den beroligende virkning fra spaens varme vand. Tag hinanden i hånden og gå en tur på stranden, lav mad sammen i sommerhuset og nyd et glas vin. En miniferie i sommerhus giver jer mulighed for at være sammen som par i fred og ro.

Er I en familie, der holder miniferie i sommerhus, vil børnene elske at hoppe i poolen, hvor de kan tilbringe timevis i det lune poolvand med leg og sjov. Lejer I sommerhus med pool, så har i jeres helt eget, private badeland i miniferien.