+45 96 67 09 00

Sommerhus i Grønhøj

Velkommen til Grønhøj, som er et meget naturskønt område med mange bakker og rigtig gode udsigtssteder med kig til Vesterhavet. Grønhøj Strand er en bred og rigtig lækker strand med fint, hvidt sand.
Sommerhus gemt i klitter ved Grønhøj

Grønhøj ligger mellem Blokhus og Løkken og er et roligt sommerhus-område, med en meget imponerende natur. I Grønhøj har i naturen lige udenfor døren, og ferien i sommerhus i Grønhøj er afslappet og indbyder til nydelse. Samtidig er I tæt på alle de større attraktioner ved Nordvestkysten.

Stranden og naturen ved Grønhøj

Par og solnedgang ved Grønhøj StrandFamilie på vej til at bade i VesterhavetFamilie på deres sommerhus- grund med udsigt til havet

Selve stranden ved Grønhøj er dejlig bred og meget smuk, med sit fine, hvide sand. Bag stranden tårner de meget smukke og høje klitter sig op og fuldender billedet om ren idyl ved Vesterhavet. I klitterne kan I finde læ, hvis det skulle være lidt blæsende eller I kan vælge at ligge helt nede ved vandet. Begge dele er muligt, når I holder ferie ved Grønhøj strand.

Det blå flag er tildelt Grønhøj Strand, hvor det også er tilladt at køre i bil. I kan faktisk køre på stranden mod syd til Blokhus og mod nord helt til Løkken. Det er en meget smuk køretur, hvor I kan opleve, hvor meget landskabet kan ændre sig på de relativt få kilometer.

Grønhøj strand er også et besøg værd på andre årstider, hvor I kan opleve, når der er rigtig gang i bølgerne om efteråret. Her kan I snuppe en rask gåtur på stranden for derefter at smutte tilbage og få varmen igen i jeres sommerhus.

Lige syd for Grønhøj finder i området Kettrup Bjerge samt området Lille Norge, der med sit højeste punkt, Guldalderhøj, indbyder til dejlige spadsereture og fantastiske udsigter. Fra toppen af Gulalderhøj kan I se ud over hele Jammerbugten. Lille Norge er et stort, fredet område med klithede, bakker og skov. De smukke områder går faktisk helt ned til stranden og er fantastiske, hvis I vil opleve naturen omkring Grønhøj til fods eller på cykel.

Aktiv ferie i Grønhøj

Ungt par på vej på stranden i GrønhøjSød familie sidder i klitterne ved Grønhøj Strand

Den skønne strand ved Grønhøj indbyder ikke blot til afslapning og badning. Da den er meget flad og fast er det meget populært at køre med kitebuggy, som er en lille vogn man sidder i, og som så bliver trukket af en stor drage. Det er en rigtig sjov sport – både at prøve kræfter med, men også at være tilskuer til. Naturligvis kan I også prøve windsurfing eller I kan sætte drager op. Ved Vesterhavet er det sjældent helt vindstille, så der er gode muligheder for god vind, mens I er på ferie. Lidt nord for Grønhøj, hvor klitterne bliver til skrænter er det meget populært at paraglide. Igen er det ikke noget man behøver kaste sig ud i, men det er spændende, at følge dem, når de springer ud fra skrænterne.

Skulle det regne en af dagene mens I er i sommerhus, kan I med fordel køre til Løkken, hvor I finder Løkken Action House. Her er stort set alt, hvad man kan tænkte sig af indendørs underholdning med gokart, bowling, lasergame og meget, meget mere. Vil I gerne svømme og bade, men dog ikke i havet, kan I tage til Blokhus, hvor der er et subtropisk badeland med vandrutsjebane, sauna og wellness-område. Her kan hele familien rigtig hygge, lege og slappe af – og I kan være ligeglad med vejret udenfor.

Vil I gerne ud og fiske i jeres ferie, kan I prøve at smide snøren langs kysten ved Grønhøj Strand eller nyde godt af nogle af de mange Put & Take søer i området omkring Grønhøj, fx i Løkken eller i Saltum. For golfinteresserede kan I spille på flere baner nær Grønhøj. Både i Løkken og i Blokhus vil I finde gode baner, både for øvede golfspillere og for dem, der er nye i sporten.

Rejser I med børn, eller elsker I bare at have det sjovt er det meget svært at komme udenom Fårup Sommerland, der indbyder til sjov for børn og voksne. Med vilde rutsjebaner, skægge forlystelser og det største vandland i Danmark er det bare med at slå jer løs. I skal blot betale entréen og så er alle forlystelser gratis.

Til slut vil vi bare byde jer rigtig hjertelig velkommen i sommerhus i Grønhøj

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse