+45 96 67 09 00

Sommerhus i Nørlev

Velkommen til Nørlev, et naturskønt område ved Nordvestkysten med aktiviteter for hele familien. Her kan I nyde naturen lige udenfor sommerhusets dør eller tage på tur og opleve nogle af de mange seværdigheder i området.
Buskads i forgrunden og sommerhusområde i baggrunden

I finder Nørlev mellem Løkken og Hirtshals. Og i et sommerhus i Nørlev befinder I jer helt tæt på naturen med mulighed for dejlige badeture ved stranden og vandreture i skoven. Nørlev ligger i Skallerup Indlandsklitter - et særpræget landskab skabt af sandflugten, som for 400 år siden lagde flere af områdets landsbyer øde.

På grund af sandflugten kan man derfor under sandet finde muld og pløjespor, der vidner om den landbrugsjord, der engang var tilgængelig. Nu er indlandsklitterne fredede og er hjemsted for et rigt plante- og dyreliv, som man kan nyde med vandreture på de afmærkede stier. Landskabet er præget af havtornebuske og andre lavtvoksende budskadser og på en tur i området kan I nyde synet at kvæget, der græsser for at holde trævæksten nede i området.

Strand og natur

Mennesker og biler på stranden med havet i baggrunden ved Nørlev

Placeret tæt ved stranden, har I med et sommerhus i Nørlev mulighed for at nyde Vesterhavet til alle tider. Stranden ved Nørlev har det blå flag og havet er perfekt til at bade i for både store og små. Imellem marehalmen i klitterne kan tæerne begraves i det varme sand, mens I nyder solnedgangen over havet. Eller start dagen med en frisk morgendukkert i bølgerne. Stranden byder på et utal af muligheder for afslapning og hygge for hele familien. I kan sammen bygge strandslotte i det gyldne sand og nyde at lege i vandet. Ved stranden er der mulighed for timevis af hygge for alle, medbring blot jeres egen mad og hold picnic ved vandkanten. Vesterhavet er charmerende på alle tider af året og på dage med overskyet vejr kan stranden bruges til lange vandreture. Har der været stormvejr kan en sjov aktivitet være at gå på jagt efter gyldne stykker rav på stranden og måske få en personlig souvenir med hjem fra ferien. Det er muligt at komme til stranden til fods, men også i bil, da det er tilladt at køre på stranden, hvilket også kan udgøre en smuk tur.

Aktiv ferie

Ryttere på heste på stranden ved Nørlev. Hirtshals fyr i baggrunden

Området omkring Nørlev byder på en lang række forskellige aktiviteter og der er helt sikkert noget for enhver smag. Har I lyst til at opleve Nørlev strand fra hesteryg, kan I benytte jer af områdets hesteudlejning (www.sagaheste.dk). Her behøver I ikke at være erfarne ryttere, for der er der plads til alle, som vil have en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Læn jer trygt tilbage i sadlen, mens guiden fører jer gennem områdets flotte natur.

Vandet ved Nørlev er en naturlig ramme for dyrkning af fiskeri og vandsport. Windsurfing på Vesterhavets blå bølger er populært, så træk i våddragten og mærk naturen komme helt tæt på. Er I til fiskeri er der både mulighed for at dyrke strandfiskeri, men også mange Put & Take søer i nærheden. Et af områdets Put & Take søer er i forbindelse med en 12-hullers Pay & Play golfbane, så har I lyst til at spille golf, er der her en særlig dejlig oplevelse i vente. Golfbanen ligger i smukke naturomgivelser og her kan alle prøve glæderne ved golf, da der ikke kræves forudsætninger for at spille.

Det er noget ganske særligt at opleve naturen ved Vesterhavet. Kombineret med en cykel, kan I tage på en helt særlig og smuk cykelrute til Skallerup. Oplev havet på jeres ene hånd og de sandfyldte klitter på den anden. Hold pause midtvejs og saml energi ved at nyde en lækker frokost inden I atter vender næsen hjemad mod sommerhuset.

Oplevelser

Redningskrans i forgrunden og stranden ved Nørlev i baggrunden

Nørlev ligger midt imellem de mange oplevelser som Nordvestkysten har at byde på. Et oplagt besøg er Lønstrup – et gammelt fiskerleje og en hyggelig lille turistby. Små kunsthåndværkere, gallerier, butikker og restauranter sørger for at byen summer af liv og spændende inspiration, hvor I end kigger hen. Nyd en dejlig middag på en af de mange restauranter, hvor der er udsigt til vandet eller se fiskerne trække deres både op på stranden. Ikke langt fra jeres sommerhus finder I byen Hjørring, der er en by med mange muligheder for shopping, biografbesøg og restaurantbesøg. Hjørring har tilmed et flot bibliotek i shoppingcentret Metropol samt et stort svømmeland, hvor både store og små kan boltre sig.

Syd for Nørlev ligger det smukke Rubjerg Knude fyr, som er delvist dækket af sand fra den store sandflugt ved Nordvestkysten. Fyret som blev bygget i 1900 befinder sig nu omkranset af sand nær ved havet og byder på en helt særlig oplevelse af naturens kræfter. Turen ud til fyret foregår til fods i det løse sand og udsigten derfra er fantastisk smuk. Står I ved fyret kan I til den ene side se så langt øjet strækker sig udover havet og til den anden side ind over land. Ved Vennebjerg Mølle kan I opleve møllen dreje rundt og på gode dage male kornet til mel. Nyd en kop kaffe i den hyggelige café, hvor de også sælger håndlavet keramik, og kom i ægte hyggestemning.

Tæt på jeres sommerhus finder I mange sjove aktiviteter for hele familien. Besøg dyrene i Family Farm Fun Park og se det sjove hundeshow eller kæl for et af de mange dyr. Der er også mulighed for at tage en tur på vandcykel på parkens sø. Nordsøen Oceanium i Hirtshals giver mulighed for at dykke ned under havets overflade og hilse på alle dets mange farverige beboere. Der er både store og små skabninger at se på og dagligt kan I se fodring af sælerne. Fra oplevelserne under havet kan I i Bindslev vende blikket op i luften og mærke vingesuset fra de mange ørne og falke i ørnereservatet. Bliv tryllebundet af de store fugle, når de fremviser deres jagtteknikker til forevisningen og oplev det interessante forhold mellem den frie fugl og dens falkoner.

Har I lyst til at mærke suset i maven skal I besøge Fårup Sommerland. Det prisbelønnede sommerland sørger for at alle familiens medlemmer kan hygge sig, da der her er aktiviteter til enhver alder. Rutsjebaner, legepladser og en stort Aqua-Park giver timevis af underholdning til alle.

Lad et sommerhus i Nørlev danne rammen for jeres oplevelser på den næste ferie.

Søgeresultat: sommerhuse
Åben udvidet søgning
Søgeresultat: Sommerhuse